21 februari lezing door Andries Bierling

Lezing "Salvia's, Echinacea's en andere prairieplanten"

Woensdag 21 februari 2018 wordt er in de grote zaal in het A.G. Wildervanckhuis een lezing gegeven door Andries Bierling van Tuingoed Foltz. De bijeenkomst wordt georganiseerd door Groei & Bloei  Veendam en omstreken en is gratis toegankelijk voor leden, niet-leden betalen € 2,00.
Aanvang 19.30 uur.

In het jaar 2000 kochten Andries Bierling en Bob Foltz in het Groningse Meeden een boerderij met bijna 4 ha grasland, waarop ze hun droom verwezenlijkten: een specialiteitenkwekerij met tuinen. Achttien jaar later heeft Tuingoed Foltz één van de grootste plantencollecties van Nederland en is het tuingoed uitgegroeid tot een inspirerende ontmoetingsplek voor plantenliefhebbers uit binnen- en buitenland. Andries Bierling, één van de eigenaren van Tuingoed Foltz, neemt u mee in de kleurrijke wereld van Salvia's, Echinacea's en andere prairieplanten. Aan de hand van veel eigen fotomateriaal geeft hij informatie over de achtergrond van deze zonminnende soorten en laat hij hun toepassingsmogelijkheden zien. Tevens zal hij proberen planten mee te nemen voor de verkoop.

Voor meer informatie:Opens external link in new windowOpens external link in new window www.veendam.groei.nl

Brrr /. zon
STORMSCHADE