Wordt jij de bloemschikkampioen van het festival GARDENISTA?

Wij zijn op zoek naar studenten, amateurs & professionals, die een verhaal kunnen vertellen met plantaardige en niet plantaardige materialen. Ben jij die bloemist met passie, creativiteit en ben je gedreven dan word jij misschien wel de kampioen van het festival Gardenista 2020.
In drie verschillende categorieën wordt gestreden om de eerste plek voor het kampioenschap 2020.
Om je te kwalificeren voor deze wedstrijd vragen we je om een foto te sturen van bloemwerk waar je trots op bent met je adresgegevens, telefoonnummer, evt. lidnummer Groei & Bloei en welke categorie je mee gaat doen.
Om mee te doen hoef je geen lid te zijn van een vereniging, groep en/of club.
Het thema dit jaar is; ’FESTIVAL’
Wil je meedoen? Aanmelden kan tot 1 april 2020 via bloemschikken@gardenista.nl
19 mei 2020 inleveren en presenteren wedstrijdstuk. 20 t/m 24 mei, expositie voor publiek, 24 mei finale op het podium voor de nummers 1, 2 en 3 van elke categorie.
Landgoed Ophemert, Dreef 2, 4061 BL Ophemert
Met vriendelijke groet,
Coördinator bloemschikken
Sharon van Eunen & Bloemschikteam
Voor vragen over de wedstrijd, zoals bijv. inschrijfgeld mag je mij mailen: eunen@gardenista.nl
Gardenista - bloemschikken@gardenista.nl - www.gardenista.nl

€ 6,- vroegboekkorting voor Gardenista
T/m 31 december 2019 koop je je tickets voor het groene festival Gardenista met € 6,- korting (20 t/m 24 mei 2020, bij kasteel Ophemert). Het wordt een inspirerend, groen festival met onder andere showtuinen en bloemschikwedstrijden. En heel veel op het gebied van duurzaamheid. Leden van Groei & Bloei betalen nu € 8,50, niet-leden € 12,50, studenten € 7,50. Misschien leuk om cadeau te geven met de feestdagen?

Gardenista 2020
20 t/m 24 mei 2020