Tegel eruit, plant erin.

Actie Tegel eruit, Plant erin op 28 maart 2020 = AFGELAST

Gezien de laatste ontwikkelingen en huidige situatie rondom het COVID-19 / Coronavirus hebben we vorige week vanuit Groei & Bloei besloten om de actie Tegel eruit, Plant erin op zaterdag 28 maart 2020 NIET door te laten gaan.

Door de overheid is besloten dat alle evenementen met meer dan 100 deelnemers/bezoekers tot en met 6 april 2020 geen doorgang mogen vinden en we als Nederlanders onze 'sociale interactie' zoveel mogelijk moeten beperken. De gezondheid van onze vrijwilligers, leden en de bezoekers aan Intratuin staat voorop. Ook de continuïteit van de zorg in algemene zin hoort daarbij. Derhalve nemen we geen enkel risico, wat betekent dat de actie Tegel eruit, Plant erin vanuit Groei & Bloei op zaterdag 28 maart 2020 niet doorgaat. Alle afdelingen van Groei & Bloei die bij een vestiging van Intratuin zouden staan, zijn hier ook al over geïnformeerd.

Intratuin landelijk heeft besloten om de actie wel door te laten gaan. Het uitdelen van de planten zullen zij met eigen Intratuin-mensen uitvoeren. Zij zijn er van op de hoogte dat er geen ondersteuning vanuit Groei & Bloei zal zijn. Intratuin informeert zijn vestigingen hier zelf z.s.m. over.