Welkom bij Groei & Bloei Veendam e.o.

Houdt u ook van groen, bloemen en planten? Heeft u plezier in tuinieren?
Deelt u uw hobby en uw liefde voor de natuur graag met anderen?

Dan bent u hier op het juiste adres. We zijn een actieve vereniging!

Onze vereniging telt ongeveer 150 leden en brengt elk jaar een programma uit met een grote diversiteit aan activiteiten op het gebied van tuinen en tuinieren. Activiteiten waarbij uw kennis over tuinieren vergroot wordt en u gezellige enthousiaste tuiniers ontmoet.

Kortingsgids

Korting met Groei & Bloei:

Iedereen die lid is van Groei & Bloei - en Tuinpunt in BelgiĆ« - profiteert van vele kortingen. Korting op toegang tot evenementen, tuinen en parken.

Maar er zijn ook bedrijven, zoals kwekerijen en tuincentra, die jaarrond korting geven op vertoon van uw ledenpas.

Ieder lid krijgt het boekje thuisgestuurd bij het januarinummer.

Gebruik de bonnen en bespaar al gauw meer geld dan het lidmaatschap van Groei & Bloei je kost!

Bloemschikken

Bij Groei & Bloei afdeling Veendam e.o. kunt u ook bloemschikken.

U moet wel lid zijn van Groei & Bloei. Opgave daarvoor kan bij Bea Boelens (e-mail:beaboelens(at)home.nl / tel.: 0598-618255).

U dient zich wel op te geven als u met bloemschikken wil meedoen. Dat kan bij Magda Bus (e-mail: magda.bus(at)hotmail.com / tel.: 0598-632654).